Search

Lite av det vi gör!

Trappstädning, för BRF och fastighetsägare.

Är ni ett företag eller en bostadsrättsförening som behöver hjälp med städningen i ert trapphus? Eller blir trapphuset smutsigt under vintermånaderna? Då har ni hittat rätt. Bland våra kunder återfinns  mestadels bostadsrättsföreningar men även kommersiella fastighetsägare. Tillsammans kommer vi överens om hur ofta ni vill att trapporna ska städas och andra eventuella önskemål ni har så anpassar vi ett erbjudande därefter. Vi ser fram emot att få arbeta tillsammans med er – känn ert varmt välkomna att efterfråga en offert i kontaktformuläret så kommer vi ut till din fastighet på ett besök.

Byggstäd, för byggföretag, entreprenader och privatpersoner.

Låt oss ta hand om städningen av arbetsplatsen eller det nybyggda efter allt hårt arbete. När allt arbete är klart behövs en professionell byggstädning för att få bort smuts och hälsofarligt byggdamm. Vi har erfarenhet inom företaget inom bygg så vi är väl insatta i rutiner och krav på bygg arbetsplatser. Alla anställda använder ID06!

Kontors städ, för företaget/fastighetsägaren.

Ett välstädat kontor har många fördelar. Det ger ett bättre intryck när man kommer in till kontoret, det är också lättare att bli motiverad och effektiv när det är ordning och reda. Vi utgår alltid utifrån varje företags behov och önskemål. - känn er varmt välkomna att begära offert i kontaktformuläret så kommer vi ut till ditt kontor på ett besök.

Klottersanering, för vem som helst som vill ta bort klotter från sin fastighet.

Ta bort fult och onödigt klotter från din fastighet. Klotter ger ett dåligt intryck så ta hand om det, låt det inte vänta, dessutom blir resultatet bättre ju snabbare det tas bort. Vi tar självklart så snabbt vi kan men vill ni ha extra snabb service se om att skaffa ett avtal med oss. Glöm inte att polisanmäla skadegörelsen först för att sedan ringa oss och ta bort. Vi använder miljövänliga produkter där vi har möjlighet och strävar efter att vara miljövänliga.

Snöskottning/takskottning, för alla som vill ta bort oönskade drivor med snö.

Under vinterhalvåret arbetar vi på Silux Fastighet med att skotta Stockholms tak från snö och is som annars riskerar att skada byggnader och förbipasserande. Som licensierade snöskottare enligt Entreprenörföretagens eget utbildningsprogram, Skotta säkert, kan du vara säker på att vi alltid genomför takskottning med största hänsyn till takets konstruktion och allmänhetens säkerhet. Var i framkant på problemet, när vintern är här blir vi snöskottare väldigt upptagna så skaffa ett färdigt avtal innan!
0735240049
your@email.com
Hundlokegränd 8
Hässelby, Stockholm 165 70
Sweden